Dobrodošli na naši spletni strani
www.kozjanski-dvor.si

O NAS

V pivnici boste lahko svoje brbončice sprostili ob pestri ponudbi točenih slovenskih craft piv ter piv večjih pivovarn. Poleg tega smo za vas pripravili craft experience skupaj s pivovarno Green gold. Ob požirku piva pa so za vas na voljo tudi različne domače dobrote direktno iz kmetij, kjer so pripravili domačo pašteto, salame, pršut ter klobase. V pivnici je prostora za do 30 oseb.

Prečudovita lokacija v osrčju Kozjanskega

Dolga tradicija pizzerije na Kozjanskem, kjer iz krušne peči pripravljene pizze, razvajajo ljubitelj pizz je v povsem novi preobleki. Ob pogledu na zelene površine ter bližnji ribnik so na voljo pizze različnih okusov ter velikosti in po želji tudi oblik. V pizzeriji je prostora za do 50 oseb.

Poleg pizz imamo bogato ponudbo druge hrane, rižote in testenine, ribe, mesni menuji, burgerji ter otroški menuji. Menu se prilagaja sezonsko, predvsem pa vas vabimo na odlične vikend ponudbe, kjer boste lahko preizkušali različne menuje pripravljene posebej za vas. V ponudbo je vključenih veliko domačih pridelovalcev raznih izdelkov.