Kozje Sports Park

V duhu pričakovanih praznikov smo se odločili, da letos prvič organiziramo veseli december v dolini srednjeveških trgov.

❄️ Začnemo že naslednjo soboto, in sicer 3.12.2022 na trgu Kozje,💯⛄

❄️ Zaključek bo 28.12.2022 na Gradu Podsreda z ansamblom Jug 🏰

❄️17.12.2022 na srednjeveškem trgu Kozje plešemo na božičnem koncertu IL DIVJI, 💃🕺

❄️ 23.12.2022 bo sejem na srednjeveškem trgu Pilštanj 🤺 s Kvartetom Pušeljc

❄️26.12.2022 v Zagorju in Lurški jami. 🤶🎅

Za srednjeveške trge so značilni trški dnevi, kjer so obrtniki predstavili svoje izdelke in z njimi trgovali ter sklepali kupčije. Želeli smo si takšne dneve obnoviti in prišli do ideje, da jih obudimo prav v času adventa in v pričakovanju praznikov. Božičnega vzdušja ni nikoli preveč, ko pa v to vključimo še bogato kulturno dediščino in prelep ambient ni razloga, da ne pišemo zgodbe, ki bo postala tradicija lokalnega prebivalstva in kraja samega.

Pripravili smo bogat program dogajanja, ki ga bodo popestrili pevski zbori, obrtniki z domačimi dobrotami, žganjekuhci, poni program, otroška delavnica okraševanja božičnih piškotov, predstavitev kulturne dediščine, živa glasba, pohod z baklami, in še, in še …

Pričnemo že 03. decembra na srednjeveškem trgu Kozje. Pripravili smo bogat program dogajanja z živo glasbo, stojnicami, otroškim kotičkom in kurišči ob katerih se boste vi, vitezi in princese z najmlajšimi lahko pogreli in prepustili prijetnemu druženju.

Za domače dobrote in otroške delavnice risanja po piškotih bo poskrbel Kukovičičev MLIN. Kuhan gin si boste lahko privoščili na stojnici od GINeral, poni program bodo vodili Rubinov Hlevček.

Za živo glasbo bo poskrbljeno.

Se vidimo!