Poroke in kongresi

V letu 2021 smo prenovili veliko večnamensko dvorano, ki ponuja možnost organizacije porok in poslovnih dogodkov za do 50 oseb.

 

V Kozjanskem dvoru ponujamo idilično okolje za izvedbo poroke, slavja, obletnic ali raznih poslovnih dogodkov, sestankov in kongresov.

 

Za vas imamo na voljo povsem prenovljeno dvorano, kateri pripada ločen prostor za druženje in svoj vhod.

 

Poleg dvorane vam v restavraciji pripravimo kosila ali večerje, v sklopu objekta pa imate na voljo tudi prenočitvene kapacitete.

Povpraševanje

Poroka ob ribniku

 

Svoj pravljični trenutek lahko doživita v čudovitem ambientu, kjer vam poročno slavje pripravimo v šotoru ob ribniku.

Preživita popoln poročni dan v objemu narave in se zaobljubita v idiličnem ambientu. V Kozjanskem dvoru, vam bomo pričarali nepozaben začetek skupnega potovanja, ki si ga boste zapomnili za vedno.
Zavedamo se, da je izbor lokacije pri organizaciji poroke izjemnega pomena in mora imeti poseben čar.

Vsaka ljubezenska zgodba je drugačna in prav tako je drugačna vsaka poroka. Vaše poročno slavje bomo z veseljem prilagodili vsem vašim željam, pričakovanjem in pomembnim drobnim detajlom. V Kozjanskem dvoru bomo poskrbeli za čudovit ambient v neokrnjeni naravi ob ribniku. Prav tako ne bo manjkalo odlične hrane in pijače ter cvetja in dekoracije.

Civilni obred lahko izpeljemo na travniku ali pod vrbami na terasi ob ribniku. Za pogostitev je na voljo velika dvorana, lahko pa jo izvedemo tudi na prostem.

Civilni obred lahko izvedemo pri nas ali na Gradu Podsreda.

Povpraševanje

Hotel, wellnes, restavracija

Iščete namestitev, prostor za poslovna srečanja, kongres ali teambuilding? Kontaktirajte nas in odgovorimo Vam v najkrajšem možnem času.