Odbojkarski tabor 2024

Logo OZS

Prvi poletni odbojkarski kamp je Odbojkarska zveza Slovenije organizirala leta 2017 v Čatežu, kjer so mladi odbojkarice in odbojkarji gostovali vse do leta 2021. Lani se je OZS odločila za novo lokacijo v Kozjem, ki ponuja izredno dobre pogoje za treninge dvoranske odbojke pod vodstvom reprezentančnih trenerjev in drugih priznanih strokovnjakov, obenem pa tudi raznovrsten nabor prostočasnih dejavnosti v sožitju z naravo. Kamp je namenjen igralcem, ki so prejeli povabilo OZS.

Termini:

Otroci letnikov med 2009 in 2010: od 25. do 29. junija 2024

Skozi športne in vodene aktivnosti bomo poskrbeli za razvoj novih gibalnih in miselnih vzorcev. Udeleženci bodo svojo igro odbojke lahko s strokovnimi treningi dvignili na višji nivo. Takšna oblika kampa omogoča tudi bolj personaliziran oziroma oseben pristop, kar pogosto naredi vidno razliko pri napredku.

 

Strokovni del tabora bodo vodili trenerji Odbojkarske zveze Slovenije, ki imajo opravljene ustrezne licence in so profesionalno usmerjeni v šport. Treningi pa se bodo odvijali v dvorani.

Otroci so nastanjeni v šotorih v idiličnem okolju ob reki Bistrici, ki jim pričara svojevrstno izkušnjo. Druženje, šport, igra in ustvarjanje so prava poletna kombinacija za nepozabne počitnice v osrčju neokrnjene narave Kozjanskega parka.

 

Za varstvo in animacijo poskrbijo naši nepogrešljivi animatorji, ki so si bogate izkušnje, poleg strokovnega pedagoškega znanja, nabirali tudi tekom večletnega dela na taboru.

Razvedrilni program:

  • Druženje brez elektronskih naprav, sklepanje novih prijateljstev, družabne igre (socializacija)
  • Delavnice (zdrav način življenjskega sloga skozi gibanje/šport, zdrava prehrana)
  • Sprehodi skozi neokrnjeno naravo/preživljanje prostega časa zunaj na prostem
  • Animacija in spremljevalni program

Cena: 319 €

Cena vključuje:

  • 5x nočitev v Zmajčkovem kampu,
  • 5x polni penzion
  • strokovno vodeni treningi
  • animacija ter dnevno-nočno varstvo
  • turistična in promocijska taksa.

Prijave:

Prijave potekajo elektronsko skozi obrazec spodaj. Po zaključku prijave, boste prejeli potrditveni mail v katerem se bo nahajala tudi položnica z akontacijo, kjer boste s plačilom dokončno potrdili udeležbo otroka na odbojkarskem kampu.

Za voljo kvalitete dela in individualnega pristopa je število udeležencev omejeno.